Новий PEUGEOT Expert вже прямує в Україну: дізнавайтесь ціну та комплектації

Новий PEUGEOT Expert вже прямує в Україну: дізнавайтесь ціну та комплектації

25 липня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Невдовзі в Україні розпочнуться продажі Нового PEUGEOT Expert: версії та комплектації вже сформовано, дилери готові приймати замовлення. Новий PEUGEOT Expert буде запропонований українським покупцям з потужним турбодизелем 2.0 BlueHDi 145 та зі стандартним кузовом L2 або збільшеним кузовом L3. Вартість автомобіля в Україні стартує від 1 289 400 гривень.

Новий PEUGEOT Expert уже невдовзі прибуде в Україні: оновлений дизайн, покращений салон, незмінна практичність та надійність. Можна не сумніватись, що Новий PEUGEOT Expert точно знайде своїх шанувальників серед українських покупців. Дізнайтесь більше про Новий PEUGEOT Expert - і можливо ви також станете його фанатом! Тому, що Новий PEUGEOT Expert підготував і справді чимало важливих переваг!

Новий PEUGEOT Expert: експерт стилю та технологічності

Комерційний фургон не обов'язково має бути непомітним - він може бути яскравим та стильним: доведено Новим PEUGEOT Expert! Адже цей автомобіль отримав оновлену передню частину, де увагу одразу привертають нові фари та декоративна планка решітки радіатора, що наче прикрашена слідами від «пазурів лева». Крім того, Новий PEUGEOT Expert отримав повністю оновлений логотип Бренду та змінений передній бампер - він підкреслює міцність конструкції кузова та забезпечує додатковий захист від дрібних пошкоджень, які зазвичай виникають при інтенсивній експлуатації автомобіля у великому місті.

Новий PEUGEOT Expert змінився не лише ззовні, але й всередині. Нове кермо з широкими спицями обов'язково сподобається водію за відчуття повного контролю над автомобілем! А використання тканини Curitiba Triton для оздоблення сидінь гарантує надійну фіксацію тіла та чудову зносостійкість. Але особливо варто відзначити появу сенсорного 10-дюймового дисплею мультимедійної системи, підтримку бездротового підключення Android Auto Apple CarPlay, а також повністю цифрову 10-дюймову панель приладів - Новий PEUGEOT Expert став не лише більш стильним та зручним, але й більш технологічним!

Зробіть запит на консультацію офіційного дилера PEUGEOT в Україні та дізнайтесь більше про всі оновлення і покращення, які отримав Новий PEUGEOT Expert!

Новий PEUGEOT Expert: експерт ефективності в роботі

Фургон PEUGEOT Expert завжди готовий до важкої роботи. Саме тому Новий PEUGEOT Expert в Україні буде пропонуватись з потужним та надійним дизельним двигуном 2.0 BlueHDi 145 у поєднанні з 6-ступеневою механічною коробкою перемикання передач. Крім того, Новий PEUGEOT Expert одразу запропонує оптимальну комплектацію, де вже зібрано все необхідне обладнання для ефективної, безпечної, комфортної роботи кожен день: системи ABS та ESP, фронтальні подушки безпеки водія та пасажира, кондиціонер, мультимедійна система з сенсорним 10-дюймовим дисплеєм, цифрова 10-дюймова панель приладів, круїз-контроль, бортовий комп’ютер, датчик світла та датчик дощу, суцільнометалева перегородка між вантажним відсіком та салоном, камера заднього огляду та задні датчики паркування тощо. Обирайте ваш власний • Новий PEUGEOT Expert на фірмовому онлайн-складі Бренду прямо зараз.

Покупцю потрібно обрати лише тип кузова - стандартний кузов L2 або збільшений кузов L3; причому останній готовий запропонувати максимальний корисний об'єм до 6,6 куб. м та можливість перевезення довгомірів аж до 4 метрів. Вартість автомобіля складає (в залежності від типу кузова):

  • Новий PEUGEOT Expert 2.0 BlueHDi 145 МКПП-6 L2 - від 1 289 400 гривень
  • Новий PEUGEOT Expert 2.0 BlueHDi 145 МКПП-6 L3 - від 1 334 200 гривень

Крім того, Новий PEUGEOT Expert може додатково підвищити зручність та ефективність роботи, запропонувавши чимало корисних опцій. Наприклад: захисне дерев'яне покриття підлоги і бокових стінок вантажного відділення, задні двостулкові засклені дверцята з обігрівом та склоочисником, додаткові зсувні бокові дверцята зліва, багатофункціональна кабіна «Moduwork» (сидіння водія з регулюванням по висоті та підлокітником, збільшене 2-місне пасажирське сидіння, відкідний столик формату А4), пакет «Оглядовість» (передні датчики паркування, система моніторингу «сліпих зон» дзеркал, протитуманні фари), пакет «Безпека» (попередження про зміну смуги руху та утримування в смузі руху, система автоматичного екстреного гальмування, розпізнавання втоми водія, адаптивне дальнє світло, система розпізнавання дорожніх знаків) та багато іншого.

Завітайте у фірмовий конфігуратор на офіційному сайті Бренду та створіть Новий PEUGEOT Expert своєї мрії: обирайте бажану версію та тип кузова, змінюйте колір, додавайте опції.

Обираючи автомобілі PEUGEOT - отримуйте всі переваги зі світу PEUGEOT: вигідне фінансування, онлайн-склад автомобілів, фіксована вартість ТО, онлайн-запис на сервіс

Будь-яка модель PEUGEOT - це не лише транспортний засіб, але й вхідний квиток у світ Бренду, де покупців та власників автомобілів очікують різноманітні переваги від PEUGEOT!

Усе починається з вигідних фінансових програм BUYEASY, що роблять автомобілі PEUGEOT доступними ширшому колу покупців: кредит або лізинг, авансовий платіж 20% від вартості автомобіля, відсоткова ставка від 0,01% річних. Умови змінні в залежності від побажань клієнта, проте незмінним залишаються переваги фінансових програм BUYEASY - швидкий розгляд заяви та проста процедура оформлення, співпраця з провідними банками та страховими компаніями.

Причому обрати бажаний автомобіль та навіть отримати попередній розрахунок кредиту можна в онлайн-складі PEUGEOT, де представлені автомобілі, що вже знаходять на складах в Україні: у офіційних дилерів або імпортера Бренду. Таким чином, потенційний покупець може одразу переглянути повну комплектацію бажаного автомобіля, встановити його місцезнаходження, оформити попереднє бронювання тощо.

Далі чудовий світ PEUGEOT продовжується вже у дбайливому сервісному обслуговування. Так, для всіх автомобілів PEUGEOT діє програма фіксованої вартості ТО незалежно від обраного дилера - відтепер вартість ТО залежить лише від об’єму виконаних робіт та певного регіону/області/міста України. Причому записатись на чергове ТО можна також в онлайн-режимі: просто, зручно, швидко.

Бажаєте замовити Новий PEUGEOT Expert серед перших? Тоді радимо вже просто зараз звертатись до офіційних дилерів PEUGEOT в Україні!

Дилерська мережа Peugeot Дилерська мережа Peugeot

Бренд Peugeot представлений в Україні з 1992 року. З 2010 року продажем автомобілів та наданням сервісних послуг ексклюзивно займається офіційне представництво французької компанії.

перейти на сторінку компанії
Джерело: PEUGEOT

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація