Новий пікап BYD отримав назву Shark

Новий пікап BYD отримав назву Shark

22 квітня 2024
0

Компанія підтвердила назву моделі напередодні її офіційної презентації на Пекінському автосалоні. Відомо, що новинка є плагін-гібридом й стане головним конкурентом Ford Ranger PHEV.

Китайський автовиробник також заявив, що авто обладнане новою системою DMO (дворежимний позашляховий режим), яка, як стверджує компанія, суттєво покращує позашляхові можливості BYD Shark.

Точні технічні характеристики ще невідомі. Очікується, що автомобіль матиме повний привід в базовій версії, і потужність, яка буде відповідати показникам конкурентів з класичними ДВЗ.

Існуюча архітектура DM-i PHEV від BYD використовується в позашляховику Seal U, який оснащено 1,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 106 к.с., електродвигуном потужністю 194 к.с. та акумуляторною батареєю ємністю 18,3 кВт.год.

Цілком можливо, що подібну силову установку отримає Shark. Раніше шпигуни помічали авто в камуфляжі. Модель має світлову смугу, подібну на ту, що має його конкурент - Ford Ranger PHEV.

Очікується, що всередині він матиме 15,6-дюймовий екран, що встановлюється на BYD Atto 3, Dolphin та Seal й може обертатися для відображення в портретній або альбомній орієнтації. Відомо, що новий BYD Shark презентують наступного тижня в рамках Пекінського автосалону. Подейкують, що в Європі позашляховик почне продаватись лише в наступному році.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Autocar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація