Новий потужний електромобіль KIA показали на перших рендерах

Новий потужний електромобіль KIA показали на перших рендерах

02 травня 2024
0

Електромобіль KIA EV6 невдовзі пройде оновлення услід за побратимом Hyundai Ioniq 5. Його презентують у Південній Кореї до кінця травня, а поки з'явилися перші офіційні рендери моделі. Їх опублікували на сторінці KIA в Facebook.

Судячи із зображень, дизайн електрокара змінять у дусі кросоверів KIA EV5 і EV9. У нього нові фари з тоненькими ходовими вогнями, загострений «ніс» та змінений передній бампер. Ззаду оновили ліхтарі.

Салон KIA EV6 2024 не показали, проте відомо, що електрокар отримає нове кермо та покращену мультимедійну систему. Крім того, запропонують нові варіанти внутрішнього оздоблення і оновлять системи безпеки.

Очікується, що новий KIA EV6, як і Hyundai Ioniq 5, отримає збільшену акумуляторну батарею ємністю 84 кВт.год. Запас хода електрокара зросте.

Електромобіль KIA EV6 2024 пропонуватимуть у версіях із заднім та повним приводом потужністю від 170 до 325 к. с. Спортивний варіант EV6 GT презентують у кінці цього року й він може отримати 650-сильну установку від Hyundai Ioniq 5 N.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація