Новий Renault Duster 2024 вперше показали на фото

Новий Renault Duster 2024 вперше показали на фото

09 грудня 2023
4

Новий Duster третього покоління дебютував під маркою Dacia, але його продовжать випускати і під брендом Renault. Тепер же з'явилися і фото Renault Duster 2024 - їх опублікували на турецькому сайті LOG.

Якщо попередні Renault Duster відрізнялися від версії Dacia дизайном передньої частини, то тепер кросовери мають однаковий вигляд. Зміни зводяться до напису Renault на решітці радіатора замість логотипа Dacia.

Салон Renault Duster 2024 не показали, але, найімовірніше, всередині також все залишиться без змін. Кросовер отримає віртуальний щиток приладів, великий тачскрін і мініатюрний джойстик КПП. Серед інших нових опцій - навігація і бездротова зарядка смартфонів.

Новий Renault Duster отримає бензинові та гібридні версії. Кросовер оснащуватимуть 1,0-літровим 100-сильним турбомотором із заводським ГБО, 1,2-літровим 130-сильним, а також 140-сильною гібридною установкою. У пропозиції залишаться версії з переднім і повним приводом.

Кросовер Renault Duster випускатимуть у Туреччині з 2024 року. На цьому ж підприємстві вже збирають седан Renault Taliant, який є близнюком нового Dacia Logan. Скоріш за все, саме в такому вигляді продаватимуть новий Duster в Україні.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

NISOLEK  

Dacia краще!

+7-2ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

NISOLEK, чим?

+2-8ВІДПОВІСТИ  
Oleksandr Zhul  

No Mercy, логотипом же!

+3-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація