Новий Dacia Duster знову попався фотошпигунам

Новий Dacia Duster знову попався фотошпигунам

22 квітня 2023
0

Duster третього покоління поступово виходить з тіні. Кросовер знову попався фотошпигунам, але тепер вже у легкому камуфляжі, який дозволяє отримати уявлення про дизайн автомобіля.

Що сильно здивувало на фото, так це замерзле скло автомобіля, хоча випробування проходять у спекотній Іспанії. Але розгадка цієї таємниці виявилася простою - прототип відстоювався у мобільній морозильній камері, де перевірявся запуск двигуна у мороз.

Перш ніж вирушити в дорогу, йому довелося чекати у свого роду рефрижераторі, хоча, звичайно, подібні хитрощі не замінять справжніх зимових випробувань, необхідних для перевірки поведінки машини на дорозі, систем опалення та охолодження, запуску двигуна тощо.

Новий Duster надійде у продаж у 2024 році, але до цього кросовер повинен пройти випробування на відповідність до стандарту Євро-7, тому Duster третьої генерації стане першою моделлю Dacia, яка отримає двигун HR12.

Це трициліндровий турбобензиновий двигун з технологією м'якого гібрида, який до цього можна було побачити лише на Renault Austral та Espace. Потужність двигуна складе приблизно 145 к.с.

Джерело: АвтоСвіт
Фото: Motor.es

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація