Новий седан KIA K4 помітили на тестах

Новий седан KIA K4 помітили на тестах

25 січня 2024
0

KIA вивела на дорожні тести новий седан K4, який замінить нинішній Cerato/Forte. Модель перейменують відповідно до нової стратегії за буквено-цифровими найменуваннями. Раніше значок К4 використовували у Китаї.

Знімки закамуфльованої новинки опублікувало видання Carscoops. Купеподібний кузов прототипу ретельно закритий камуфляжем.

На знімках добре видно тонкі передні фари та L-подібні задні ліхтарі. Імовірно, на носі та кормі у седана тонка світлова смуга, але на фото її не видно. Бічна лінія плавно піднімається до задньої частини й закінчується біля трикутних вікон за задніми дверима.

На відміну від актуального Cerato/Forte традиційних ручок у задніх пасажирських дверей немає. Вони заховані у задній стійці.

У салоні очікується довгий тонкий екран, що об'єднав в одне ціле панель приладів та мультимедійку. Лінійку силових агрегатів сформують чотирициліндрові бензинові двигуни з турбонаддувом. На деяких ринках новий KIA K4 запропонують в якості плагін-гібриду з силовою установкою на базі одного з цих моторів.

Оновлений KIA Forte (під цією назвою Cerato представлений на ринку США) дебютував у червні 2021 року. Прем'єра нового KIA K4 очікується цього літа. На ринку він з'явиться як модель 2025 року.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація