Новий седан Volkswagen Passat Pro розсекретили до презентації

Новий седан Volkswagen Passat Pro розсекретили до презентації

16 квітня 2024
1

Всі подробиці про новий Volkswagen Passat Pro з'являться наступного тижня під час офіційної прем'єри. Поки що ж доводиться задовольнятися витоком з бази міністерства промисловості Китаю.

Окрім живих фото в мережі опублікували деякі технічні подробиці про новий Passat Pro. Зовнішньо він схожий на представників електричної ID-лінійки, але задня частина виглядає унікально. При цьому кожна комплектація, а їх декілька, одержала свої відмінні елементи. Тільки повітрозабірник у передньому бампері доступний у трьох варіантах виконання.

Але основна відмінність - ще більш витягнутіший кузов. У нового Volkswagen Passat Pro він досягає 5006 мм у довжину, на 58 мм більше, ніж у попередника. Габаритна ширина автомобіля - 1850 мм (+14 мм), висота - 1489 мм (+20 мм). Колісна база залишилася колишньою - 2871 мм.

У моторній лінійці два бензинові турбодвигуни виробництва Shanghai Volkswagen Powertrain. Потужність двигуна робочим об'ємом 1,5 літра становить 160 к.с., об'ємом 2,0 літра - 220 к.с. Імовірно, обидва працюватимуть із роботизованими коробками передач.

Джерело: Авто Центр
Фото: autohome

Обговорення новини

No Mercy  

За розміром це вже як F-класс. Але двигун здається слабуватим для такого розміру.

+1-7ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація