Новий сімейний кросовер Mazda CX-80 помітили на дорогах

Новий сімейний кросовер Mazda CX-80 помітили на дорогах

02 липня 2023
0

У Німеччині під час випробувань помічено нову Mazda CX-80. Сімейний кросовер проходить випробування і буде представлений до кінця нинішнього року. Про це повідомляє сайт Motor1.

Кросовер Mazda CX-80 обклеєний камуфляжною плівкою, але деталі його дизайну можна розгледіти. У кросовера довгий капот і фірмова велика решітка радіатора. Автомобіль буде витриманий у стилі Mazda CX-60 і CX-90, з якими ділить платформу.

Нова Mazda CX-80 - семимісний побратим моделі CX-60. По суті, це більш компактна (близько 4,9-5 м у довжину) альтернатива Mazda CX-90 для європейського ринку. Кросовер позиціонують як преміальне авто з дорогим внутрішнім оздобленням і багатим оснащенням.

Mazda CX-80 2024 побудують на сучасній задньопривідній платформі з поздовжнім розташуванням двигуна. Кросовер запропонують із 3,3-літровими рядними турбошістками - бензиновими потужністю 284 і 340 к. с., а також дизельною 251-сильною.

Крім того, в лінійці буде гібрид Mazda CX-80, який можна буде підзарядити. Такий кросовер отримає 2,5-літрову бензинову четвірку і електромотор загальною потужністю 323 к.с. Усі версії оснастять 8-ступінчастою автоматичною КПП, а привід може бути заднім або повним.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація