Новий сімейний кросовер Renault показали на тизерах

Новий сімейний кросовер Renault показали на тизерах

08 лютого 2024
0

Новий Renault Captur 2024 отримає старшого брата. Модель назвуть Symbioz і презентують навесні. Поки ж на офіційному сайті Renault з'явилися перші її тизери.

Кросовер Renault Symbioz побудований на тій самій платформі CMF-B, яку використовує і Captur. Він сягає 4,41 м у довжину, тобто займає нішу між Renault Captur і Austral.

Renault Symbioz 2024 затемнили на фото, але видно, що він витриманий у новому фірмовому стилі марки, що дебютував на моделях Scenic і Rafale. Плавні лінії кузова поєднуються з рубаним дизайном передньої частини. У нього довгасті фари і тоненькі ходові вогні.

На тизерах салону помітна його схожість з інтер'єром Renault Captur. Кросовер отримає віртуальний щиток приладів і портретний тачскрін.

Розробники обіцяють просторий салон і великий багажник. Також повідомляється, що авто отримає панорамний дах зі змінним ступенем тонування.

Кросовер Renault Symbioz дебютує в гібридній модифікації E-Tech. Він оснащений 1,6-літровою бензиновою четвіркою і електромотором загальною потужністю 145 к.с.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація