Новий спорткар BMW M3 Touring використали для перевезення картоплі

Новий спорткар BMW M3 Touring використали для перевезення картоплі

22 вересня 2024
1

Новий BMW M3 Touring випробували в цікавий спосіб. Спортивний універсал використали для перевезення картоплі. Відео з автомобілем опублікували на сторінці supercar.fails у Instagram.

Короткий ролик зняли в Польщі. Багажник BMW M3 Touring встелили клейонкою, склали крісла другого ряду та завантажили в авто сітки з картоплею під саму стелю.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Supercar Fails (@supercar.fails)

Таким чином продемонстрували практичність автомобіля, адже універсал BMW M3 Touring залишається просторим та пристосованим для повсякденного використання - це сімейний спорткар. Об'єм його багажника становить 500 л у звичайному стані та 1510 л - зі складеними задніми кріслами.

Нагадаємо, що новий BMW M3 Touring коштує приблизно 100 000 євро. Заряджений варіант універсала оснастили 3,0-літровою бензиновою турбошісткою на 510 к. с. та 650 Нм.

Із 8-ступінчастою автоматичною КПП BMW M3 Touring здатен розігнатися до 100 км/год за 3,6 с, а його максимальна швидкість може бути обмежена на позначці 250 або 280 км/год.

Джерело: Фокус
Фото: Supercar Fails

Обговорення новини

NISOLEK  

Не знаю хто там цей ролик опублікував і якою протяжністю, але його зняв найпопулярніший польський автоблогер Budda. Це його авто, і це було знято рік чи навіть більше тому.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація