Новий спортивний Mercedes-AMG GT помітили на дорогах

Новий спортивний Mercedes-AMG GT помітили на дорогах

29 листопада 2023
0

Новітній суперкар Mercedes-AMG GT отримає доступнішу початкову версію. Купе помітили в Німеччині під час випробувань. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Базовий Mercedes-AMG GT 43 (саме так назвуть авто) вперше в історії моделі отримає 2,0-літровий бензиновий турбомотор. Ця четвірка вже встановлена на споріднений кабріолет Mercedes-AMG SL.

Двигун розвиває 380 к.с. і має крутний момент у 480 Нм. З 9-ступінчастою автоматичною КПП розгін до 100 км/год займає менше ніж 5 с, а максимальна швидкість складе 275 км/год.

Звісно, версії з 4,0-літровим V8 швидші, але четвірка буде набагато економнішою завдяки меншому об'єму та «м'якій» гібридній установці. До того ж, у купе не буде повного приводу.

Від дорожчих побратимів новий Mercedes-AMG GT 43 зовні відрізняється дизайном переднього бампера. Крім того, відсутні повітрозабірники в боковинах і встановлено інші колісні диски.

Салон на фото не показують, але відомо, що зміниться тільки його оздоблення. Для зниження вартості авто відмовляться від карбонових деталей.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація