Новий Volkswagen Golf буде дуже схожий на Passat

Новий Volkswagen Golf буде дуже схожий на Passat

29 листопада 2023
0

Нинішній Volkswagen Golf восьмого покоління доступний з кінця 2019 року, але кузову Mk8 знадобилося ще майже два роки, щоб дістатися до США виключно у варіантах GTI і R. У Мережі з'явилися нові фотографії оновленого VW Golf, який вже проходить тестування.

Новий прототип Golf 8 з фейсліфтінгом схожий на базову версію, яка отримала деякі нові компоненти. Спереду видно новий бампер, який формою схожий на бампер нового VW Passat.

Хоча цей прототип не має камуфляжу, бампер покритий чорно-білою стрічкою, яка приховує деякі складні деталі дизайну. Фари та ДХО ідентичні поточній моделі, але, можливо, що фари серійної моделі будуть змінені.

Решта екстер'єру Golf виглядає дуже знайомо, і між ним і поточною моделлю мало помітних відмінностей. Цей прототип отримав новий набір задніх ліхтарів, які, як очікується, включатимуть оновлену світлодіодну графіку, хоча дизайн прихований наклейками.

Хоча зовнішній вигляд нової моделі не буде сильно відрізнятися, інтер'єр відрізнятиметься від попереднього Golf R. Раніше помічений прототип був оснащений великим центральним сенсорним екраном в центрі панелі приладів, який був схожий на екран електричних моделей ID, але при цьому він був навіть більшим і з трохи тоншими рамками.

Очікується, що виробник внесе поліпшення в існуючу лінійку м'яких гібридних двигунів, яка включає бензинові агрегати 1.0 eTSI і 1.5 eTSI, а також 2,0-літрові дизельні варіанти.

Volkswagen представить оновлений Golf Variant наступного року.

Джерело: iXBT.com
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація