Новий Volkswagen T-Roc помічено під час випробувань

Новий Volkswagen T-Roc помічено під час випробувань

02 червня 2024
0

Volkswagen нещодавно підтвердив, що друге покоління популярного T-Roc стане останнім новим автомобілем компанії, оснащеним двигуном внутрішнього згоряння. Майбутній T-Roc був нещодавно помічений фотографами під час зимових тестів у Європі, причому компактний позашляховик мав мінімальний камуфляж.

На знімках видно ледь помітні зміни, особливо в передній частині, де Volkswagen прагне приховати оновлення дизайну. Під фальшивою плівкою ховається новий дизайн фар і решітки радіатора, натхненний останнім VW Tiguan. Оновлений зовнішній вигляд відповідає мові дизайну VW, що розвивається, випливає з інформації auto-motor-und-sport.de.

Вид збоку T-Roc демонструє більш помітні зміни. Характерну лінію над дверними ручками, які також були злегка змінені, видалено. Вирізи в дверях були злегка підкориговані, а спойлер на даху став довшим, надаючи моделі більш купеподібний силует. У задній частині логотип VW був переміщений вище, а задні ліхтарі виглядають з'єднаними, що натякає на можливе підсвічування логотипу. Задній бампер отримав нову нижню частину, горизонтальні відбивачі під задніми дверцятами і змінене розташування номерного знака. Загальні зміни дизайну спрямовані на те, щоб надати T-Roc більш гладкий вигляд.

Що стосується силових агрегатів, то новий VW T-Roc, як очікується, буде використовувати знайому платформу MQB, аналогічну нещодавно оновленому Golf. Вона охоплює два гібридні двигуни потужністю 115 і 150 кінських сил відповідно. Крім того, буде два варіанти гібридів, що підключаються, які забезпечують запас ходу на електротязі до 100 кілометрів і потужність до 272 кінських сил у комплектації GTE.

Лінійка бензинових двигунів включає 1,5-літровий TSI потужністю 115 і 150 кінських сил і 2,0-літровий TSI у варіанті GTI потужністю 265 кінських сил. Також доступні два 2,0-літрові дизельні двигуни потужністю 115 і 150 кінських сил кожен.

Цікаво, що T-Roc GTI ніколи не був частиною модельного ряду, хоча існував варіант T-Roc R з потужністю 300 кінських сил. Наразі невідомо, чи з'явиться ця високопродуктивна модель у другому поколінні. Крім того, Volkswagen вирішив зняти з виробництва T-Roc Cabrio.

Джерело: CarsWeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація