Новий Volvo EX30 презентували в Україні

Новий Volvo EX30 презентували в Україні

12 лютого 2024
8
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

12 лютого 2024 року компанія Віннер Імпортс Україна, офіційний імпортер Volvo Cars в Україні, представила Volvo EX30 - найкомпактніший повністю електричний SUV бренду. Новинку було презентовано в межах технічного воркшопу для медіа у новому навчальному хабі Winner Experience Center. Електромобіль втілює всі головні цінності Volvo Cars щодо безпеки, екології, сучасних технологій. Очікується, що ця модель матиме величезний вплив, представляючи одну з найкращих бізнесможливостей для компанії у найближчі роки.

В Україні вартість електромобіля стартує орієнтовно від 1 312 191 гривень* - власники отримають повністю електричний SUV преміум класу за ціною, наближеною до моделей конкурентів із двигуном внутрішнього згоряння. Із 18 лютого 2024 року клієнти зможуть випробувати новинку на тест-драйвах в усіх офіційних дилерських центрах Volvo. EX30 можна одразу придбати - авто вже наявні у дилерів.

Із двигуном Twin Motor Performance з акумулятором NMC та додатковим другим електродвигуном, авто прискорюється від 0 до 100 км/год за 3,6 с - це найшвидший автомобіль за всю історію Volvo Cars. EX30 надзвичайно швидко заряджається - потрібно трохи більше 25 хв, щоб зарядити акумулятор від 10 до 80 %.

Клієнти оберуть умови, на яких володітимуть електромобілем

Комерційна пропозиція Volvo Cars відображає свободу вибору. Власники оберуть, на яких умовах володітимуть авто: наприклад, це придбання за готівку, кредит, лізинг, або оформлення підписки.

Першим серед офіційних автовиробників на українському автомобільному ринку із 2023 року Volvo пропонує електромобілі за підпискою. Абсолютно новий електромобіль можна отримати без довгострокових зобов'язань. Це користування авто за фіксованим платежем на місяць, у який включені усі послуги (гарантія, страховка, сервісне обслуговування, підтримка в дорозі тощо). Фіксований щомісячний платіж для EX30 - від 37 988 гривень*.

«Сьогодні, завдяки привабливій вартості, EX30 залишає позаду більшість конкурентів у сегменті електричних компактних SUV. Власники без зайвих турбот насолоджуватимуться життям із EX30», - сказав Артем Ткаченко, бренд директор Volvo в Україні.

Volvo EX30 стане основою стратегічної трансформації Volvo Cars

Очікується, що найближчими роками EX30 стане одним із найпопулярніших Volvo. Завдяки йому компанія досягне бізнес-цілей зі зростання та прибутковості.

З Volvo EX30 автовиробник підкорюватиме новий сегмент - активну молодь. У жвавому місті авто підійде не лише для комфортних щоденних поїздок, але й відображатиме унікальний характер власника.

Джерело: Віннер Імпортс Україна

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Tymur_S  

дизайн супер

+3-2ВІДПОВІСТИ  
TanDEN  

Китайські автовиробники спробували продавати електромобілі в ЄС\світі під своїми брендами, і не "взлетіло" + ЄС почав робити різні "рослідування".

А от продавати китайські електромобілі, від європейськими брендами (які попередньо викуплені тима самими китайськми компаніями), поступобу дають свої результати.

Яскравий приклад - MG - повністю китайські авто, які намагаються позіціонуватись як "британські".
Аналогічно з цим "вольво".
EX30 - повністю китайський електромобіль від Geely. Дана платформа ще використовується для нових електричок від SMART (бренд теж був викуплений), так і для суто китайських брендів\моделей як zeekr x.

+1-2ВІДПОВІСТИ  
Tymur_S  

TanDEN, якщо він наелжить китайському концерну, це не означає що він повністю китайський, а EX30 не китайська модель

+3-1ВІДПОВІСТИ  
TanDEN  

Tymur_S, таки китайська платформа, і виробництво в Китаї..

на швидку руч, у вікі знайшов - https://uk.wikipedia.org/wiki/Volvo_EX30
але на інших сайтах\оглядах теж є ці деталі:

EX30 — це автомобіль-сестра Zeekr X і Smart #1, які схожі за розміром і трансмісією, розроблені на платформі Geely SEA (Sustainable Experience Architecture (SEA) — автомобильная платформа, разработанная и выпускаемая компанией Geely Automobile с 2021 года. Первым автомобилем на платформе SEA стал Zeekr 001.)

якщо покопати автомобільні сайти, що можна ще знайти "докази".

+1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 3
TanDEN  

в англомовній вікіпедії є більше деталей:

It is produced in China and is related to the Zeekr X and the Smart #1, which are similar in size and developed from Geely's SEA platform.[6][7] The vehicle will be exported globally.[2]

Assembly
China: Zhangjiakou, from 2023[2]
Belgium: Ghent, from 2025 (VCG) - можливо також будут збирати в Бельгії.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація