Новий вражаючий салон PEUGEOT PANORAMIC i-COCKPIT - для Нового PEUGEOT 3008

Новий вражаючий салон PEUGEOT PANORAMIC i-COCKPIT - для Нового PEUGEOT 3008

06 червня 2023
3
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Концепції салону PEUGEOT i-Cockpit® у різних втіленнях існує вже понад 10 років - за цей час було реалізовано більше 10 мільйонів автомобілів з таким інтер'єром, що завжди пропонував покупцям найсучасніші технології свого часу: цифрову панель приладів, діджитал підключення, голосові команди, 3D-ефекти, перемикачі i-Toggles з можливістю налаштування тощо. Сьогодні Бренд PEUGEOT виходить на новий та ще більш високий рівень завдяки абсолютно новому втіленню концепції салону i-Cockpit®, що обіцяє нові враження від водіння: зустрічайте новий салон PEUGEOT PANORAMIC i-COCKPIT™!

PEUGEOT PANORAMIC i-COCKPIT™ - салон нового покоління для майбутнього PEUGEOT 3008

Інноваційний салон PEUGEOT PANORAMIC i-COCKPIT™ для майбутнього PEUGEOT 3008 складається з трьох ключових елементів: вигнутого панорамного 21-дюймового HD-дисплею, нового компактного керма та блоку перемикачів i-Toggles. За десятиліття успіхів та розробок, концепція салону PEUGEOT i-Cockpit® ще ніколи не зазнавала таких змін - але тепер інтер'єр автомобілів PEUGEOT справді переходить на рівень вище!

Всі ключові ідеї змін та трансформацій можна описати трьома словами:

ALLURE: захоплюючий і витончений ефект в салоні автомобіля завдяки панорамному 21-дюймовому дисплею, що наче піднесений та літає над панеллю приладів.

EXCELLENCE: безкомпромісно якісне поєднання матеріалів і ретельності оздоблення, сучасні послуги в режимі «онлайн».

EMOTION: салон PEUGEOT i-Cockpit® завжди створювався так, щоб дарувати насолоду від інтуїтивно-зрозумілого керування, дарувати відчуття безпеки всередині автомобіля, дарувати комфортний внутрішній простір.

Головна ідея та прагнення команди Бренду PEUGEOT полягає у тому, щоб заново винайти фундаментальні елементи і, таким чином, зробити новий салон PEUGEOT PANORAMIC i-COCKPIT™ унікальною пропозицією на ринку. Це дозволить подарувати водіям та пасажирам ще більше задоволення, безпеки, комфорту, відчуття затишку.

Вигнутий 21-дюймовий панорамний HD-дисплей - поєднання цифрової панелі приладів та центрального тач-скріну

Команда PEUGEOT вирішила об’єднати два з трьох основних елементів i-Cockpit®: цифрову панель приладів та великий центральний сенсорний дисплей. Тепер вони вбудовані у вигнутий панорамний екран, що складається з єдиної 21-дюймової панелі HD-формату, яка простягається від лівого краю передньої панелі салону до центральної консолі. Новий 21-дюймовий дисплей встановлений за допомогою задньої ніжки, яка непомітна з салону - завдяки цьому складається враження левітації: панорамний дисплей наче піднесений та злітає над основною передньою панеллю салону. Цей ефект додатково підкреслює спеціальне світлодіодне декоративне підсвічування навколо екрану.

Новітній 21-дюймовий панорамний екран розроблений для оптимальної ергономіки: він дещо вигнутий до водія, водночас він залишається ідеально доступним для пасажира. Цей цифровий екран виняткового розміру та якості поєднує дві ключові функції концепції салону PEUGEOT i-Cockpit®:

  • ліва частина панорамного екрана виступає у якості панелі приладів та відображає всю інформацію, пов’язану з керуванням: швидкість руху, індикатор потужності, системи допомоги при водінні, потоки енергії тощо;
  • права частина панорамного екрана виступає у якості сенсорного дисплею, що однаково доступний як для водія, так і для пасажира; його можна використовувати для керування системою вентиляції та клімат-контролем, навігацією, мультимедійним контентом, підключенням смартфону тощо.

Архітектура та ергономіка нового рівня

Новий салон PEUGEOT PANORAMIC i-COCKPIT™ пропонує архітектуру нового рівня - з панорамним дисплеєм, що високо встановлений над панеллю завдяки непомітній системі кріплення. Таке розташування покращує доступ до сенсорного дисплею та, водночас, покращує видимість інформації, що відображається на 21-дюймовому панорамному екрані.

У центральній частині передньої панелі розміщено перемикачі i-Toggles: сенсорні кнопки, що можна налаштовувати та запрограмувати для швидкого доступу до 10 улюблених функцій користувача: дзвінок обраному контакту, початок навігації до дому або робочого офісу, налаштування радіо на частоту улюбленої станції, встановлення ідеальної температури клімат-контролю тощо.

Центральна консоль дуже простора та не зайнята дрібними деталями, що дозволяє збільшити корисний простір для ніш та поличок, а також для бездротової зарядки. Це стало можливим завдяки переміщенню джойстика керування автоматичною трансмісією на панель приладів. Відтепер цей елемент керування розташований праворуч від керма, поруч із кнопкою запуску/зупинки двигуна. Він має ідеальну ергономіку: дуже легкий доступ до елементів керування коробкою передач та до кнопки запуску двигуна - все виконується наче одним рухом та інтуїтивно-зрозумілим жестом.

Нове компактне кермо з сенсорами керування

Компактне кермо завжди було основним елементом салону PEUGEOT i-Cockpit® - й тепер цей орган керування був значно перероблений, щоб запропонувати ще більше комфорту під час руху. Звісно, кермо зберегло свою форму та компактний розмір, проте віднині отримало більш сучасний дизайн: оновлена центральна подушка стала меншою та «ізольованою» від спиць керма, створюючи ефект левітації, схожий на панорамний екран салону.

Сенсорні елементи керування, розташовані на новому кермі, мають «тактильний відгук-клік» для оптимальної ергономіки використання: вони автоматично розпізнають пальці водія, але активуються лише під час натискання, щоб уникнути будь-яких неправильних рухів. Таким чином, салон PEUGEOT PANORAMIC i-COCKPIT™ додає ще два нових та елегантних елементи керування на компактному кермі.

Якісне оздоблення - для надсучасних інновацій салону

Вражаючий 21-дюймовий «літаючий» панорамний екран - це далеко не єдиний елемент, який сприяє ефектному вигляду нового салону PEUGEOT PANORAMIC i-COCKPIT™.

Також додаткову привабливість та технологічний характер салону створює контурне освітлення, що проходить по всій ширині панелі приладів та на панелях дверцят. Для цього освітлення можна обрати бажаний колір з восьми запропонованих, що гарно віддзеркалюються у шліфованих панелях зі справжнього алюмінію.

Нарешті, різноманітні тканини з приємною текстурою чудово поєднуються з алюмінієвим оздобленням, створюючи загалом відчуття високоякісного технологічного салону інноваційного транспортного засобу майбутнього.

Отже, Новий PEUGEOT 3008 з'явиться вже незабаром і він точно зможе вас вразити. Але якщо не бажаєте чекати, то обирайте різноманітні автомобілі PEUGEOT, що вже зараз представлені на складах в Україні: седани та кросовери, мінівени та фургони, електромобілі та гібриди - будь-що на ваш смак!

Дилерська мережа Peugeot Дилерська мережа Peugeot

Бренд Peugeot представлений в Україні з 1992 року. З 2010 року продажем автомобілів та наданням сервісних послуг ексклюзивно займається офіційне представництво французької компанії.

перейти на сторінку компанії
Джерело: PEUGEOT

Обговорення новини

NISOLEK  

Ще один бренд робить ці стрьомні екрани... Помянєм

-5ВІДПОВІСТИ  
кірбі  

Та нормально перед ноутбуком або компьютером зручно сидіти так і от тут.

+6ВІДПОВІСТИ  
DenysAvia  

Гарно, стильно, 3008 завжди був зроблений зі смаком...

+4ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація