Один із найрідкісніших автомобілів на планеті планують продати на аукціоні

Один із найрідкісніших автомобілів на планеті планують продати на аукціоні

03 вересня 2022
0

Аукціонний дім Hemmings виставив на продаж один із одинадцяти виготовлених універсалів Cadillac Castillian Fleetwood Estate. Свого часу на такому автомобілі їздили Елвіс Преслі, Дін Мартін та Семмі Девіс-молодший.

Перетворенням заводських седанів Fleetwood на універсали займалася каліфорнійська компанія Traditional Coachworks. Вона отримала офіційний дозвіл від Cadillac на модернізацію та ремонт моделі. У 1976 році універсал Castillian Fleetwood Brougham Estate коштував удвічі дорожче за стандартний Fleetwood. Наразі автомобіль планують продати за 69 950 доларів США.

Було перероблено не тільки кузов седана. Салон автомобіля повністю перешили новою шкірою та встановили сидіння з електроприводом. Підлогу вистелили товстим ковроліном. В арсеналі універсала з'явилися електричні склопідйомники, круїз-контроль, люк та кондиціонер.

Всі побудовані Castillian Fleetwood Brougham Estate були укомплектовані 8,2-літровим двигуном V8 та автоматичною коробкою передач, і цей екземпляр не виняток. На одометрі універсала лише 32 428 км. Кузов автомобіля пофарбований у колір Innsbruck Blue. Як стверджується в оголошенні, це один із найкращих екземплярів Casillian Fleetwood.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація