Один найшвидших електромобілів у світі продадуть на аукціоні

Один найшвидших електромобілів у світі продадуть на аукціоні

17 квітня 2024
0

Перший екземпляр електричного гіперкара японської компанії Aspark Owl виставили на онлайн-аукціон, що дозволить ентузіастам і колекціонерам придбати один із найцікавіших електромобілів на ринку.

Приблизно сім років минуло з моменту представлення Aspark Owl. Виробник авто тоді ще оголосив, що планує випустити 50 екземплярів для клієнтів, підтвердивши минулого року, що розробка завершена і поставки «неминучі».

Хоча точна кількість запланованих до випуску електромобілів залишається незрозумілою, потенційним покупцям, які розміщують замовлення, тепер доведеться чекати доставки готових авто щонайменше один рік.

Електромобіль був виставлений на продаж через онлайн-платформу SBX. Відомо, що Aspark Owl приводять у рух чотири електродвигуни, які об'єднують надзвичайні 1985 к.с. і максимальний крутний момент у 2000 Нм.

Ці двигуни живляться від акумулятора на 64 кВт*год. Електромобіль може розганятися від 0 до 100 км/год всього за 1,7 секунди і має заявлену максимальну швидкість у 400 км/год. Онлайн-аукціон розпочнеться 18 квітня.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація