Офіційно презентовано оновлену Mazda 2

Офіційно презентовано оновлену Mazda 2

30 січня 2023
2

Хетчбек Mazda 2 актуального третього покоління переживає друге оновлення починаючи із 2014 року. Серед нововведень, які дозволять ідентифікувати посвіжівшу «п'ятидверку», глуха панель із невеликим прорізом у верхній частині на місці традиційної решітки радіатора. Зазвичай такі панелі характерні для «батарейних» моделей, але у «двійки» ні електричної, ні електрифікованої версії немає. Також у хетчбека новий бампер та колісні диски.

Розширена програма персоналізації дозволить створити 198 кольорових комбінацій автомобіля. Зокрема, виробник готовий пофарбувати корпуси зовнішніх дзеркал, ковпаки коліс, решітку фальшрадіатора, спойлер та інші елементи екстер'єру у будь-який колір. Також для кожної комплектації передбачено декілька варіантів декору. Плюс до цього запропоновано великий вибір наклейок та контрастний дах.

У салоні - контрастний рядок будь-якого кольору й накладки на передню панель та центральну консоль. Версія Sport зберегла традиційну решітку радіатора. Також таким хетчбекам достався чорний декор в екстер'єрі та червоний у інтер'єрі.

Стандартне оснащення залишилося тим самим, як і техніка. На ринку Японії хетчбек доступний із 1,2-літровим бензиновим «атмосферником» потужністю 110 або 115 к.с. та із 1,5-літровим туброваним «дизелем» потужністю 105 к.с. Коробка - шестиступінчаста механічна або автоматична. Повний привід доступний лише для двопедальних хетчбеків.

На рідному ринку марки продажі оновленої Mazda 2 стартують у березні. Мінімальний цінник - 11 800 доларів. Згодом хетчбек з'явиться і у інших країнах.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Andriy86  

Раніше, здається, двійка була побудована на платформі Яріса. А тепер це що власна розробка?

+1-14ВІДПОВІСТИ  
Alex-85  

Виглядає прикольно. Не зрозуміло, правда, нащо їй повний привід.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація