Офіційно презентовано новий Hyundai Accent

Офіційно презентовано новий Hyundai Accent

22 березня 2023
11

В Індії офіційно презентували новий Hyundai Accent. Шосте покоління моделі В-класу надійде у продаж із квітня за ціною від 13 200 до 21 000 доларів. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті Hyundai.

Новий Hyundai Accent кардинально змінився зовні і витриманий у стилі нових Kona та Elantra. У седана виражений клиноподібний профіль, а в дизайні переважають рубані лінії. Дуже дивно виглядає передня частина з тоненькою діодною смугою на всю ширину кузова.

Хетчбек Accent поки що не планується. Седан же став помітно більшим за попередника.

Розміри Hyundai Accent 2023:

  • довжина - 4535 мм;
  • ширина - 1765 мм;
  • висота - 1475 мм;
  • колісна база - 2670 мм.

 

Інтер'єр седана також суттєво змінився. На передній панелі тепер встановлені 10,25-дюймові дисплеї віртуального щитка приладів та мультимедіа. Новий Hyundai Accent став просторішим, а об'єм його багажника зріс до 528 л.

Комплектацію Hyundai Accent 2023 розширено. У всіх версій тепер 6 подушок безпеки, а в топовому варіанті додані адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування, контроль розмітки та «сліпих» зон. Серед опцій з'явилися панорамний дах, вентиляція сидінь та електропривід крісла водія.

Новий Hyundai Accent 2023 дебютував з 1,5-літровими бензиновими двигунами - 115-сильним атмосферним та 160-сильним турбованим. У першому випадку середня витрата палива становить 5,4 л/100 км, у другому - 5 л/100 км.

Обидві модифікації за замовчуванням комплектуються 6-ступінчастою механічною КПП. Атмосферний двигун також доступний з варіатором, а турбований - з 7-ступінчастим роботом з двома зчепленнями.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
builder  

Эволюция Хюндай в деле. "Монобровь" со Старии пошла в модельный ряд

+2-1ВІДПОВІСТИ  
max_cn  

builder, це horizon світло зараз вже десь на 5 моделях представлено.
Такий дизайн на любителя. Як на мене, головне, щоб не було страшко і це в них вийшло.
Я вже змирився, що в нової Кони буде подібний дизайн. І якщо ціна в неї буде адекватною, то схоже, це буде мій наступний автомобіль.

+2ВІДПОВІСТИ  
Basil_  

На мій погляд сама цікава автівка в B класі
Двигун 1.5 на 160 к.с., автомат, сучасна електроніка, цікавий дизайн.

+3ВІДПОВІСТИ  
Саша Дристунцов  

Basil_, туебень. Читати навчись - коробка роботизована!

-3ВІДПОВІСТИ  
Basil_  

Саша Дристунцов, читати я вмію в моєму коментарі була зазначила основна думка, що коробка переключається автоматично - відповідно вона є автоматична. А чи вона роботизована чи гідротрансформатора чи варітора- це вже специфікація. Саша судячи з твого тону ти старовів, і віриш тільки в гідротрансформатор. Нерозчаровойся але його ера закінчується

+3-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 3
Jestemoffi  

Честно говоря, думал, что будет хуже.Д изайн получше, чем у элантры (как по мне), но, всё равно однотипный и будто чего-то не хватает.

+1ВІДПОВІСТИ  
Jestemoffi  

Jestemoffi, Однако,в целом-hyundai порадывал!Так держать!

+1ВІДПОВІСТИ  
Sergey Medvedev  

Как-то сомневаюсь, что он к нам приедет...

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація