Оголошено ціни на оновлений Mitsubishi Outlander PHEV

Оголошено ціни на оновлений Mitsubishi Outlander PHEV

27 вересня 2022
0

Компанія Mitsubishi почне у листопаді 2022 року продавати в США оновлений кросовер Mitsubishi Outlander PHEV. У базовій комплектації він коштуватиме 41 190 доларів.

Кросовер Outlander Outlander четвертого покоління зазнав серйозного оновлення. У тому числі, модернізували гібридну версію. Зовнішньо гібридний Outlander PHEV практично нічим не відрізняється від стандартної версії з ДВС. Салони у них теж майже однакові.

Гібридна силова установка складається з чотирициліндрового 2,4 л бензинового двигуна з циклом Аткінсона, двох електромоторів та літій-іонного акумулятора. Загальна потужність такої гібридної силової установки складає 246 к.с. і 450 Нм крутного моменту. Раніше потужність гібридної силової установки у цього кросовера була меншою - 221 к.с.

На одній електротязі новий Outlander проїжджає 87 км. Батарею за допомогою швидкого заряджання можна підзарядити до 80% приблизно за 38 хвилин. Бензиновий двигун і один електромотор надають руху переднім колесам, а другий електромотор - заднім.

Оновлений Mitsubishi Outlander із двигуном внутрішнього згоряння коштує від 26 995 доларів. Гібридна версія коштує 41 190 доларів. Компанія Mitsubishi почне продавати оновлений Mitsubishi Outlander PHEV у листопаді 2022 року. Спершу він з'явиться в США, а потім і в інших країнах.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація