Оголошено вартість субкомпактного кросовера Nissan Kicks

Оголошено вартість субкомпактного кросовера Nissan Kicks

14 серпня 2024
0

Вартість базової версії Nissan Kicks починається з 23 220 доларів. Це означає, що нова генерація моделі лише на 490 дорожча за кросовер минулого покоління.

Як повідомляє Motor1, новий Kicks все ще залишається доступним серед своїх конкурентів. До списку оснащення базової версії входять адаптивний круїз-контроль, світлодіодне зовнішнє освітлення, стандартний 7,0-дюймовий сенсорний екран мультимедів і система безпеки Nissan Safety Shield 360, яка включає автоматичне екстрене гальмування, асистент дальнього світла тощо.

Окрім цього, у всіх рівнях оснащення доступний опціональний повний привід. Комплектація середнього рівня додає 12,3-дюймовий сенсорний екран з бездротовим підтримкою Apple CarPlay та Android Auto, панель для бездротової зарядки телефону та 17-дюймових коліс. ЇЇ вартість починається з 26 720 доларів.

Флагманська версія SR коштує від 29 070 й має 19-дюймові легкосплавні диски, інакші світлодіодні фари, двоколірну строчку в салоні, 12,3-дюймову цифрову панель приладів водія та систему допомоги водієві ProPilot.

Покупці можуть додатково оснастити кросовер пакетом Premium, який додає панорамний люк, підігрів передніх сидінь, аудіосистему Bose з 10 динаміками та підігрів рульового колеса. Nissan каже, що Kicks надійде до дилерів до кінця літа.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Nissan

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація