Охоронець Кріштіану Роналду розбив його Bugatti Veyron

Охоронець Кріштіану Роналду розбив його Bugatti Veyron

23 червня 2022
0

У одного з охоронців Кріштіану Роналду видався невдалий день: він потрапив в аварію на Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, що належить зірці футболу. ДТП із гіперкаром вартістю близько двох мільйонів доларів сталося на острові Майорка, куди Роналду прибув із родиною.

Інцидент стався близько 11-ї ранку в курортному містечку Са Кома. Повідомляється, що Роналду довірив Veyron Grand Sport Vitesse охоронцю, а сам тим часом їхав в іншому автомобілі слідом.

Причину ДТП не розкривають. Судячи з знімків, Bugatti влетів у цегляну огорожу, коли, ймовірно, намагався проїхати поворот на занадто великій швидкості. Після зіткнення охоронець самостійно вийшов з машини та поїхав разом із Роналду, а з поліцією розбирався інший найнятий футболістом персонал. Пошкоджений Veyron у результаті відвезли на евакуаторі, накривши брезентом.

На фотографіях The Daily Mail видно деякі пошкодження спереду: передній бампер та колісна арка вкриті подряпинами. Крім цього, схоже, що бічна частина автомобіля з правого боку зазнала серйозних збитків і потребує дорогого ремонту.

Видання повідомляє, що охоронець Роналду не постраждав, а також повністю визнав свою провину у ДТП. Чи пробачить йому футболіст неакуратне поводження з рідкісним гіперкаром, невідомо.

Джерело: The Daily Mail

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація