ОККО допоможе доправити на фронт 100 «швидких»

ОККО допоможе доправити на фронт 100 «швидких»

23 травня 2023
0

Мережа АЗК ОККО допоможе доправити 100 карет «швидкої допомоги» для захисників України. Про це повідомили у прес-службі компанії.

«Мережа ОККО підтримала ініціативу Благодійного фонду Smart Medical Aid, який має на меті передати силам оборони України 100 карет «швидкої допомоги», придбаних у Великобританії, Ірландії, Нідерландах», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в ОККО, компанія надає фондові 18 тис. л пального, щоб автомобілі змогли дістатися прифронтових регіонів. У травні в напрямку на Бахмут, Лиман, Дніпро уже відправлено 4 карети «швидкої допомоги» у рамках цього партнерства. Наступну партію з 10-ти машин заплановано на червень.

«Вчасна лікарська допомога, евакуація потерпілих з небезпечних місць, екстрене транспортування до стаціонарних лікарень здатні врятувати не одне життя - як серед оборонців нашої країни, так і серед цивільного населення, - каже керівник департаменту корпоративних комунікацій ОККО Ярослава Полякова. - Торік ми придбали й передали 5 реанімобілів для роботи у прифронтових регіонах у рамках ініціативи United24. Тепер, паралельно з іншими своїми проєктами, долучилися з допомогою пальним до доставки «швидких» на фронт».

Джерело: enkorr

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація