ОККО обладнає понад 100 своїх АЗК колонками з продажу AdBlue

ОККО обладнає понад 100 своїх АЗК колонками з продажу AdBlue

30 січня 2023
1

Мережа ОККО розпочала реалізацію реагента AdBlue безпосередньо у паливні баки автомобілів через спеціальні колонки. Про це повідомили у прес-службі компанії.

Як зазначили в ОККО, перша така колонка уже працює на АЗК поблизу Львова. Протягом лютого колонки з AdBlue з'являться ще на 5 АЗК у Львівській і Рівненській областях, а загалом упродовж цього року компанія має намір обладнати такими колонками більш ніж сотню своїх комплексів по всій Україні.

Як зазначають у департаменті непаливних продажів ОККО, за останній час автотранспортний парк в Україні суттєво оновився, й відповідно попит на AdBlue стабільно росте. Наприклад, у мережі ОККО з року в рік він збільшується приблизно на 20%. Уся рідина, яку пропонує компанія клієнтам, - як у тарі, так і на розлив - сертифікована.

Досі рідина AdBlue продавалася на ОККО у фасованій тарі. Ця опція зберігається й надалі.

Нагадаємо, AdBlue - це спеціальна рідина, яка застосовується для очищення вихлопних газів дизельних двигунів. Завдяки їй вміст оксидів азоту у викидах знижується майже на 90%. Водночас поліпшуються і якісні показники роботи дизельного двигуна: зростає його ККД, зменшується сажоутворення. У сучасних автомобілях використання AdBlue обов’язкове. Для цього автоконструктори обладнують двигун окремою ємністю.

Джерело: enkorr

Обговорення новини

Vitalii Normatov  

"Водночас поліпшуються і якісні показники роботи дизельного двигуна: зростає його ККД" - чесно, чесно?

+1-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація