Оновлені Audi e-tron та e-tron Sportback помічені на тестах

Оновлені Audi e-tron та e-tron Sportback помічені на тестах

06 липня 2022
0

Audi продовжує випробування оновлених кросоверів e-tron - і стандартної моделі, і купеподібної, із суфіксом Sportback у назві. Шпигунам удалося сфотографувати тестові прототипи електромобілів на австрійських дорогах.

Обидва мають маскувальне обклеювання в одних і тих же частинах кузова. Обидва в ході редизайну отримають нові радіаторні грати з візерунком із шестикутників замість нинішніх вертикальних та горизонтальних планок, нові задні ліхтарі, перероблені бампери та бічні пороги.

Знімків інтер'єру поки що немає, але, за словами очевидців, у салоні встановлять суміщені екрани для приладів та мультимедіа, що відповідає актуальному тренду в автомобільній індустрії.

Раніше повідомлялося, що оновлення також принесе Audi e-tron та e-tron Sportback батарею нового покоління, ефективніші електромотори та вдосконалену систему рекуперації енергії. Все це разом має збільшити дальність ходу на одному заряді до 600 кілометрів, тобто більш ніж на півтори сотні кілометрів у порівнянні з поточними показниками.

Прем'єра оновлених позашляховиків очікується у другій половині поточного року. Виробництво стартує у Бельгії 2023-го - це вже підтверджено офіційно. При цьому вже 2026-го той же завод налагодить випуск наступника e-tron - Q8 e-tron. Він змінить сучасну компромісну архітектуру MLB на нову платформу, розроблену спеціально для батарейних машин. Швидше за все, це той самий «візок» PPE, що ляже в основу кросовера Q6 e-tron і нового сімейства A6.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація