Оновлена Mazda CX-5 2019

Оновлена Mazda CX-5 2019

07 березня 2019
2
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Представлена у 2012 році, Mazda CX-5 була першою моделлю Mazda, якій був властивий і дизайн «КODO – Душа Руху», і технології Skyactiv. Вона встановила нові динамічні стандарти, змінюючи сприйняття того, яким привабливим може бути компактний кросовер. Друге покоління CX-5 2017 року випуску стало втіленням здатності інженерів Mazda створити кросовер, що підніс філософію Jinba Ittai – єдність водія та автомобіля - на наступний рівень.

Доповнена впровадженням системи G-Vectoring Control (GVC), першої серед серії технологій компанії Mazda під назвою Skyactiv-Vehicle Dynamic, CX-5 стала ще комфортнішою, витонченішою та чутливішою. Такі властивості завоювали цьому передовому кросоверу Mazda світову славу. CX-5 увійшла до перших трьох фіналістів конкурсу Всесвітній автомобіль року 2018, отримала титул «Кросовер року в Україні», а також є бестселером Mazda в Європі та Україні.

Оновлена Mazda CX-5 2019 р.в. спирається на численні та різноманітні сильні сторони моделі другого покоління. Її вдосконалення зосереджені на двох ключових аспектах: високоякісності та технологічності салону і динамічних характеристиках.

Численні елементи інтер’єру було покращено та модернізовано для підвищення якості як атмосфери в салоні, так і його технології інтерфейсу «людина-машина», а систему забезпечення зв’язку було доповнено підтримкою Apple CarPlay®, і Android Auto™, дозволяючи водію та пасажирам користуватися як додатками для iPhone, так і для інших смартфонів за допомогою системи MZD Connect.

Доповнюючи ці покращення інтер’єру, Mazda CX-5 2019 р.в. також демонструє вдосконалення передніх та задніх амортизаторів і стабілізаторів, оптимізовані характеристики системи кермового керування з електропідсилювачем, а також Систему керування рухом автомобіля G-Vectoring Control Plus (GVC Plus) – передову її версію з прямим керуванням крутним моментом за допомогою гальм, робота якої сприяє покращеній стійкості руху автомобіля.

Енергійніша й динамічніша, ніж будь-коли, з виразно покращеною оздобою, Mazda CX-5 2019 р.в. закріпить репутацію цієї моделі як одного з автомобілів сегменту кросоверів, що дарують найбільше задоволення від керування.

КОРОТКИЙ ОГЛЯД MAZDA CX-5 2019 р.в.:

  • Нове висококласне оздоблення салону включає оббивку шкірою Nappa, декоративні панелі з натурального дерева та інші високоякісні матеріали, що створюють у салоні автомобіля атмосферу виняткової розкоші.
  • До цього набору також входить 7-дюймовий рідкокристалічний дисплей, що відображає цілу низку різноманітних даних, встановлений по центру панелі приладів водія.
  • На моделях зі шкіряною оббивкою встановлена вентиляція переднього сидіння – ця система забирає гаряче повітря, що залишається між пасажиром та поверхнею сидіння через крихітні дірочки в оббивці подушки та спинки крісла, таким чином підвищуючи для пасажира комфорт під час руху.
  • Дзеркала заднього огляду тепер без рам і завдяки цьому мають акуратніший вигляд.
  • Панель системи клімат-контролю була переконструйована для підкреслення горизонтальної зосередженості дизайну. Такі пристрої керування, як перемикачі підігріву сидінь, були перенесені на панель системи клімат-контролю. Сама панель оснащена ширшим дисплеєм та поворотними перемикачами меншого діаметру.
  • Простий, проте витончений дизайн таких елементів інтер’єру, як нова консоль над вітровим склом, акуратний вигляд необрамленого дзеркала заднього огляду та гармонійне освітлення білим світлом створює для усіх пасажирів атмосферу особливої вишуканості в салоні.
  • Систему забезпечення зв’язку в дорозі було доповнено модулем підтримки Apple CarPlay®, і Android Auto™, надаючи змогу водієві та пасажирам користуватися додатками як для iPhone, так і для інших смартфонів за допомогою системи MZD Connect.
  • Відтепер доступні 19-дюймові диски в новому дизайні.
  • Колір 17-дюймових легкосплавних дисків було змінено з темно-срібного на сталевий сірий.
  • Оновлена Mazda CX-5 2019 р.в. пропонує більше комфорту під час руху. Вона досягає навіть вищого рівня балансу між лінійним відгуком на дії водія та комфорту водіння завдяки покращенням підвіски, що стали можливі в результаті застосування найостанніших досліджень компанії Mazda та її передових технологій.
  • Зміни, внесені до всієї системи, включно з передніми та задніми амортизаторами й стабілізаторами, значно покращують легкість керування під час нерізких маневрувань, а також плавність і стійкість руху – під час різких.
  • Поєднуючись із оптимізованими характеристиками системи кермового керування з електропідсилювачем, удосконалена система підвіски забезпечує плавніший, комфортніший рух, продукуючи лінійніші балансувальні сили навіть за досить незначних недоліків дороги, при цьому безперервно приглушаючи поштовхи, спричинені великими її недоліками.
  • Впроваджено Систему контролю руху автомобіля – G-Vectoring Control Plus (GVC Plus). Це покращена версія системи G-Vectoring Control (GVC), до якої доданий безпосередній контроль поворотного моменту для стійкішої поведінки автомобіля на високих швидкостях.
  • Оновлена Mazda CX-5 2019 р.в. в Україну постачається з трьома двигунами, що відповідають вимогам Euro 6d-TEMP, на вибір: дизельним SKYACTIV-D 2,2 л (в топовій комплектації за попереднім замовленням) або бензиновими двигунами з прямим впорскуванням палива: SKYACTIV-G 2,0 л та SKYACTIV-G 2,5 л.
Джерело: Mazda

Обговорення новини

Waylander  

Мазда последние годы очень радует. Осталось совсем чуть-чуть. Привезти наконец SKYACTIV-G 2.5 T для CX-5, немного подшаманить полный привод (в идеале до уровня пятого халдекса, чтобы резче ловил диагонали и не перегревался от 2-3 пробуксовок) и поставить камеры кругового обзора + широкий дисплей из новой тройки. Надеюсь, это припасли на 2020.

+2-3ВІДПОВІСТИ  
Сергей Докучаев  

Та ну... Посмотрите какие двигатели они впихнули в новую Мазда 3... грусть полная...

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація