Оновлені Skoda Scala і Kamiq показали на офіційних ескізах

Оновлені Skoda Scala і Kamiq показали на офіційних ескізах

19 липня 2023
0

Чеський автовиробник представив офіційні зображення оновлених Scala і Kamiq. Після численних шпигунських знімків закамуфльованих прототипів, компанія опублікувала набір офіційних ескізів, що демонструють оновлені елементи екстер'єру авто. Зазначено, що публічний дебют новинок запланований на 1 серпня.

Компактний хетчбек Scala і кросовер Kamiq були представлені в 2019 році. За словами представників Skoda, оновлення принесе моделям конструктивні та технологічні особливості від автомобілів вищих класів.

Так, Scala отримає більш гострі та тонкі фари з новою світлодіодною графікою, злегка змінену решітку радіатора та більш спортивні повітрозабірники бампера. Інші нововведення - це новий дизайн легкосплавних дисків, нові написи на задніх дверях, оновлені задні ліхтарі та дифузор, що поєднує «кристалічні» елементи Skoda.

Skoda Kamiq зберігає розділені фари, які тепер стали тоншими. Передній та задній бампери також трохи оновили. Окрім того, L-подібні задні ліхтарі отримали нову світлодіодну графіку. Skoda не показала зображень оновленого салону машин. Але, ймовірно, варто очікувати більший сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, оновлену цифрову панель приладів і більший перелік обладнання з точки зору комфорту та безпеки.

Вважається, що лінійка силових агрегатів не зміниться. Сьогодні машини доступні трициліндровий бензиновий двигун з турбонаддувом 1,0 TSI потужністю 94 к.с., а також 1,5-літровий турбомотор потужністю 150 к.с. Тяга передається на передню вісь через 5-, або 6-ступінчасту «механіку», чи 7-ст. роботизовану КПП DSG.

Джерело: Autogeek
Фото: Skoda

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація