Оновлений BMW X5 помітили у мінімальному камуфляжі

Оновлений BMW X5 помітили у мінімальному камуфляжі

25 грудня 2022
1

Компанія BMW продовжує тестувати на дорогах загального користування оновлений BMW X5, але цього разу вже у мінімальному камуфляжі. Його сфотографували під час дорожніх випробувань.

Вперше оновлений BMW X5 виїхав на дорожні випробування приблизно рік тому. З того часу цю новинку ще кілька разів бачили на дорогах загального користування, але завжди в сильно закамуфльованому вигляді. Тепер її помітили в мінімальному камуфляжі. Плівкою закриті лише передня та задня частини автомобіля.

Судячи з цих шпигунських фотографій, новий X5 отримав більш спортивний дизайн, нову радіаторну решітку, нові бампери, а також нові фари та задні ліхтарі. У баварського кросовера вже в базовій комплектації будуть елементи пакету M Sport.

Салон стане ще технологічнішим, ніж раніше. У салоні на панелі приладів встановлять великий дисплей. Гібридна версія (саме її сфотографували фотошпигуни) на електротязі зможе проїхати 100 км.

BMW офіційно представить оновлений BMW X5 на початку 2023 року. Однак його постачання розпочнеться лише восени 2023 року.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Andriy86  

Добре, що залишили одноповерхові фари.

-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація