Оновлений BMW X6 M «засвітився» на тестах

Оновлений BMW X6 M «засвітився» на тестах

02 липня 2022
0

Якщо раніше BMW X6 був схований повністю під камуфляжною плівкою, то тепер марка приховувала лише передню частину. Це свідчить про те, що дебют новинки може відбутися незабаром.

Детальний аналіз показує, що решітка радіатора може трохи зменшитися, або це може бути нова передня панель. Нижній отвір виглядає набагато вужчим порівняно з поточною моделлю, з великими кутовими вентиляційними отворами, можливо, з круглими ходовими вогнями.

Також здається, що BMW позбавиться від кількох кутових секцій у решітці. Зверху також дуже легко побачити менші фари, «сховані» трохи під капот.

Фактично, це єдина частина камуфляжу на цьому червоному тестовому автомобілі, за винятком стрічки, що прикриває значки BMW.

Тим не менш, можна з легкістю ідентифікувати «прокачану» версію M по відкритій задній панелі, яка виглядає аналогічно до поточної моделі. На «спортивність» комплектації також натякають великі чотирикутні вихлопні труби.

Цілком можливо, BMW все ще може внести деякі зміни в задній частині моделі, адже не важко встановити новий комплект задніх ліхтарів аналогічного розміру з дещо іншим дизайном. Але якщо будуть якісь зміни з боків або ззаду, то вони будуть вкрай незначними.

Джерело: MOTORCAR
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація