Оновлений Гелендваген уперше помітили під час тестів

Оновлений Гелендваген уперше помітили під час тестів

24 грудня 2022
0

Mercedes-Benz готує оновлення до популярного позашляховика G-Class. Деякі елементи дизайну буде змінено, а інформаційно-розважальна система буде повністю нова. Перші знімки з тестів опублікували на сайті Motor1.

У своєму нинішньому вигляді Mercedes-Benz G-Class випускається з 2018 року. За цей час позашляховик не отримав жодного рестайлінгу. Фотографи помітили оновлений Mercedes-Benz G-Class у німецькому Штутгарті. Там позашляховик проходить перші випробування.

Передню частину авто прикрили камуфляжем, щоб приховати зміни. G-Class може отримати нові бампер, капот і крила, а оптика залишиться незмінною. Ззаду також очікуються деякі зміни. У моделі будуть змінені бампер і задня оптика.

В інтер'єрі можуть відбутися найзначніші зміни. Поточну інформаційно-розважальну систему замінять на останню версію MBUX. Поки невідомо, чи отримає модель великі дисплеї як у нових S-Class та E-Class.

Двигун залишиться без змін, але його можуть доповнити електродвигуном. Це дозволить знизити рівень викидів, а також додасть трохи потужності.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація