Оновлений Opel Corsa засвітився на тестах

Оновлений Opel Corsa засвітився на тестах

13 листопада 2022
0

Opel Corsa цього року відзначив своє 40-річчя. Хетчбек називають однією з найуспішніших моделей марки. За свою історію він змінив шість поколінь, останнє з яких представили у 2019 році. Тепер стало відомо, що компанія готує його оновлену версію.

Прототипи рестайлінгового хетчбека вже виїхали на тести, де були помічені фотошпигунами. Судячи з знімків, кардинальних змін у зовнішності чекати не варто. Opel Corsa підкоригують передню та задню частину, привівши їх у відповідність до поточної мови дизайну марки.

Очікується, що модель матиме нову решітку радіатора з темною плашкою, інші фари і задні ліхтарі, а також підкоригований передній бампер. Тобто бюджетний хетчбек стане схожим на Crossland, Grandland і нову Astra, які також приміряли на себе стиль «Opel Vizor».

У салоні автомобіля з'явиться нова мультимедійна система та зручніший кластер приладової панелі. Під капотом Corsa змін не передбачається. Тобто її й надалі пропонуватимуть із 1,2-літровим мотором потужністю 75 к.с. Також буде доступна версія з 1,2-літровим турбодвигуном на 100 та 130 к.с. І варіант із дизельним 1,5-літровим агрегатом з віддачею 102 к.с. Електричний хетчбек теж залишиться у лінійці. Про дату дебюту не повідомляється.

Джерело: Авто Центр
Фото: Autocar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація