Оновлений Peugeot 208 вперше показали на рендерах

Оновлений Peugeot 208 вперше показали на рендерах

07 листопада 2022
2

Peugeot не поспішає ділитися подробицями про оновлену модель 208, проте це не завадило незалежному дизайнеру уявити перші рендери новинки.

Так, автомобіль може отримати нову емблему Peugeot у формі щита. Вона розташується на оновленій решітці радіатора, як у більших і пізніших моделях - 308 і 408.

У салоні Peugeot 208 2023 з'явиться нова мультимедіа в дусі 308 і покращена віртуальна приладка, а також нові схеми оздоблення

В даний час Peugeot 208 пропонується з бензиновим (1.2 PureTech), дизельним (1.5 BlueHDi) двигунами, а також електричною силовою установкою. Оновлений суперміні, швидше за все, відмовиться від дизельного палива та отримає гібрид замість суто бензинової версії.

Щодо повністю електричного E-208, то він збереже електродвигун потужністю 154 к.с. та батарею на 51 кВтг, що забезпечує запас ходу до 400 км.

Також ходять чутки про появу спортивного варіанта GTi.

Оновлений Peugeot 208 існуватиме ще кілька років, поки не з'явиться повністю нове покоління, засноване на новій платформі STLA Small, яка буде використовуватися спільно з усіма суперміні та невеликими позашляховиками Stellantis.

Джерело: MMR
Фото: Carscoops

Обговорення новини

NISOLEK  

Головна оптика на рендері виглядає супер круто, а от решітка радіатора мені не подобається, мені здається що у випадку із цим рендером, решітка радіатора чорна пасувала би більше, таким чином доповнюючи оскол нижньої частини бампера!

ВІДПОВІСТИ  
deavy  

NISOLEK, так це явна вiдсилка до нового 408. В нього теж така решiтка.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація