Оновлений прототип Tesla Cybertruck потрапив на відео

Оновлений прототип Tesla Cybertruck потрапив на відео

05 лютого 2023
0

Tesla продовжує працювати над своїм електропікапом Cybertruck та змінювати його дизайн. Щоправда, часу для змін вже не так багато, адже згідно із заявами Ілона Маска авто почнуть продавати вже у 2024 році. Відтак, авто, яке нещодавно помітили на вулиці в Каліфорнії, ймовірно, має кінцевий дизайн.

Один з очевидців зняв таку машину на відео рухаючись безпосередньо за нею. Коротке відео дає змогу оцінити роботу задньої світлотехніки та побачити деякі оновлення у порівнянні з минулими прототипами.

І габаритні вогні, і стоп-сигнали виконані у вигляді лаконічного вигляду прямокутних червоних секцій по кутах верхньої частини заднього борту. Судячи з усього, цей екземпляр пікапа оснащений працездатною зсувною кришкою вантажного відсіку, що нагадує за принципом дії ролети.

Інша деталь, що привертає досвідчений погляд спостерігача - опущене вікно задніх правих дверей. Як відомо, під час знаменитої осінньої презентації Cybertruck 2019 року Ілон Маск намагався продемонструвати здатність бічного скла пікапа витримувати потрапляння металевої кулі, яку він кидав у машину просто на сцені. Скло тріснуло під час презентації, викликавши очевидний конфуз глави компанії, і відтоді він не любив згадувати про цю особливість.

На свіжому прототипі скло задніх дверей опущено, що може свідчити про наявність усіх основних працездатних механізмів у салоні. Судити про наявність у нього протиударних властивостей складно.

Нарешті, на цьому прототипі Cybertruck встановлені дзеркала трикутної форми, які очевидним чином вписуються в загальну концепцію дизайну. Попередні шпигунські зйомки переважно демонстрували великі дзеркала прямокутної форми на громіздких кронштейнах, явно запозичені у повнорозмірних позашляховиків іншої марки.

Спочатку Ілон Маск був налаштований на заміну дзеркал заднього виду камерами, і чимало автовиробників уже стають на цей шлях, але в США наявні вимоги до автомобілів передбачають обов'язкову наявність у них дзеркал заднього виду. Поки точка зору законодавців не змінилася, Tesla буде змушена комплектувати Cybertruck традиційними дзеркалами.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація