Оновлений KIA Sportage показали на рендерах

Оновлений KIA Sportage показали на рендерах

19 серпня 2024
1

Оновлений KIA Sportage 2026 готується до дебюту після планового рестайлінгу, який принесе кілька змін у дизайн і, ймовірно, оновлення оснащення.

За даними видання Carscoops, свіжі шпигунські фото та рендери без камуфляжу показують, що основні зміни торкнуться передньої частини авто, де будуть оновлені світлотехніка, решітка радіатора та бампер.

Задня частина також зазнає певних змін, зокрема з'являться нові С-подібні ліхтарі, оновлений бампер із вужчими відбивачами та фальшивими накладками.

У салоні Sportage, за чутками, очікується інтеграція нового екрану, який об'єднає під одним склом дисплей мультимедіа та цифрову панель приладів, можливо, з діагоналлю 12,3 дюйма.

Технічні характеристики оновленого кросовера залишаться майже без змін. Автомобіль продовжить пропонувати двигуни, включаючи 2,5-літровий бензиновий мотор потужністю 187 к.с., гібриди на основі 1,6-літрового турбомотора з потужністю 227 і 261 к.с., а також 2-літровий дизель на деяких ринках.

KIA Sportage 2026 збереже повний привід і залишатиметься конкурентом таких моделей, як Toyota RAV4, Honda CR-V, Mazda CX-5, Volkswagen Tiguan, Nissan X-Trail, Hyundai Tucson та Subaru Forester.

Джерело: MMR
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Alf8  

О, норм, бо зараз Спортейдж то є страх

+2-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація