Оновлену Audi Q8 помітили на тестах

Оновлену Audi Q8 помітили на тестах

25 січня 2023
0

Німецьку модель вдалося впіймати під час чергових дорожніх тестів. Але цього разу опубліковані знімки пропонують більше інформації про новинку. Так, Audi Q8, що вийшла на випробування, ймовірно, виконана у спортивній стилістиці. На це вказує агресивне оформлення переднього бампера, червоних гальмівних супортів та наявність літери S на кузові. Тобто в тестах бере участь найдорожча версія S-Line.

Судячи з фотографій, компанія Audi не вноситиме серйозних змін. Але аналогічним чином вона надходить щодо більшості своїх моделей, що розвиваються переважно еволюційним шляхом. Представлений Q8 досить сильно відрізняється від свого попередника, хоч і зберіг знайому решітку радіатора, якими переробили малюнок, і тонку головну оптику. Разом з цим інженери скоригували форму довгого центрального повітрозабірника та бічних вентиляційних отворів.

Audi Q8 отримала нові 21-дюймові колісні диски та задні ліхтарі з переробленою графікою. Останні з'єднані між собою широкою світлодіодною смужкою. Додатково інженери переглянули конфігурацію заднього дифузора.

Салон, можливо, буде виконаний у колишній стилістиці. Але це не означає, що Audi не змінить оздоблювальні матеріали і не оновить графік мультимедійного комплексу. У той же час не варто чекати на масштабну модернізацію моторної гами. Разом із стандартним кросовером Audi може вийти оновлений RS Q8. Обидва варіанти німецької моделі мають дебютувати у 2023 році.

Джерело: MMR
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація