Оновлений Citroen C4 помітили під час тестів

Оновлений Citroen C4 помітили під час тестів

21 липня 2024
0

Після випуску C3 і оновлення Berlingo, компанія Citroen приділила увагу і моделі C4. Сімейний кросовер, випущений у 2020 році, отримає оновлення до 2025 року, натхненне дизайном нового суперміні C3

Передня частина автомобіля буде мати горизонтальні денні ходові вогні, інтегровані у верхній блок фар, і новий логотип з шевроном. Це призведе до змін у формі решітки радіатора та капота, а також перероблення нижнього бампера.

Камуфляж на нижній частині дверей свідчить про зміни бокової обшивки Airbumps. Задня частина автомобіля також зазнає оновлень, отримавши перероблені задні ліхтарі з горизонтальними елементами, подібними до C3.

Citroen C4 третього покоління базується на платформі CMP від групи Stellantis, а електрична версія e-C4 використовує платформу e-CMP. Нещодавно додані силові агрегати Hybrid 136 та більша батарея для e-C4 забезпечують кращу ефективність, хоча нових трансмісій не очікується. Зміни можуть покращити аеродинаміку та запас ходу.

Інтер'єр оновленого C4 не зазнає значних змін, хоча центральний сенсорний екран отримає нову інформаційно-розважальну систему.

Ціна на оновлений C4 може дещо підвищитися, але залишиться конкурентоспроможною, враховуючи фокус Citroen на вартості. Оновлений Citroen C4 X очікується після виходу C4.

Джерело: MMR
Фото: Auto Express

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація