Оновлений Haval H6 показали перших фото

Оновлений Haval H6 показали перших фото

16 квітня 2024
0

Оприлюднено перші фото Haval H6 2024 модельного року. Доступний кросовер від Great Wall пройшов оновлення і буде презентований на автошоу в Пекіні 26 квітня. Про це повідомляє сайт Autohome.

Новий Haval H6 можна відрізнити, передусім, за зміненою передньою частиною. Кросовер отримав широку решітку радіатора та нові фари з діодними «іклами» ходових вогнів. Крім того, оновлені бампери та ліхтарі, а також встановлені змінені колісні диски. На кузові тепер немає хромованих елементів - їх замінили чорними деталями.

Салон Haval H6 2024 поки що не показали. Зате стали відомі характеристики кросовера. Базовим залишиться 1,5-літровий 177-сильний турбомотор, а потужність 2,0-літрової четвірки зросте до 231 к.с. Як і раніше, пропонуватимуть версії з переднім і повним приводом. Ціна Haval H6 в Китаї складе від 116 тис. юанів (16 000 доларів).

Гібрид Haval H6 HEV залишиться в лінійці, проте дебютує окремо. Він відрізнятиметься за дизайном та збереже силову установку з 1,5-літровим двигуном і електромотором.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація