Оновлений Hyundai Santa Fe помітили без камуфляжу

Оновлений Hyundai Santa Fe помітили без камуфляжу

03 серпня 2023
3

Минуло близько двох тижнів відтоді, як Hyundai опублікував кілька зображень повністю оновленого Santa Fe. Середньорозмірний позашляховик п'ятого покоління був помічений у дорожньому потоці під час руху вулицями Південної Кореї без жодного камуфляжу. Повноцінний дебют запланований на найближчі дні, а поки що шпигунські відео дозволяють нам ближче познайомитися зі сміливим і, безумовно, несподіваним редизайном автомобіля.

Було помічено кілька готових до виробництва прототипів, і, як це зазвичай буває,  новий Santa Fe виглядає краще в реальному житті, ніж на офіційних фотографіях. Звісно, дизайн задньої частини залишається неоднозначним, а профіль нагадує Land Rover Defender 130. Рідко можна поабчити такі радикальні зміни у зовнішньому вигляді автомобіля від покоління до покоління, тому Hyundai міг би з таким же успіхом назвати його якось інакше.

Технічні характеристики мають бути оприлюднені найближчими тижнями, але Hyundai заявила, що Santa Fe 2024 року має довшу колісну базу, ніж його попередник. Позашляховик справді здається значно більшим за поточну версію моделі. Деякі з тестових автомобілів мали невеликий значок у правому нижньому куті масивних задніх дверей, імовірно, логотип «HTRAC» для позначення повного приводу.

Компанія Hyundai вже оголосила, що новий Santa Fe буде доступний у 2024 модельному році в Сполучених Штатах, а його північноамериканська прем'єра запланована на кінець цього літа. У Південній Кореї дебют новинки заплановано на 10 серпня.

Джерело: Motor1.com

Обговорення новини

кірбі  

Це якийся хелоуін діоди в подобії кісток якийсь позатойбічний світ.

+2-7ВІДПОВІСТИ  
НікЛогін  

мені здається на кормі краще б поміняти місцями лінію з ліхтарями та написом Santa fe

+3-1ВІДПОВІСТИ  
Eone  

Це якийсь черговий прикол? Чи корейців знову "куди вітер - туди дим" ? Крінж-дизайн для кого це все?...

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація