Оновлений KIA Carnival знову провалив краш-тест

Оновлений KIA Carnival знову провалив краш-тест

07 листопада 2023
0

KIA  внесла зміни для підвищення безпеки свого Carnival 2024 після поганих результатів краш-тестів, але рейтинг безпеки мінівену за версією IIHS залишається низьким.

З моменту появи автомобіля на ринку в 2021 році, як моделі 2022, його результати в краш-тестах Інституту страхування дорожньої безпеки (IIHS) були низькими. Одна з проблем, виявлених випробуваннями, стосувалася капітанських крісел другого ряду.

При першому бічному ударі ліве сидіння другого ряду відірвалося від підлоги і перекинулося вбік разом із манекеном. IIHS заявив, що «таке відділення створило б очевидну небезпеку для людини, яка сидить на цьому сидінні в реальній аварії. Неприкріплене сидіння та пасажир також можуть становити небезпеку для інших пасажирів».

Компанія KIA здійснила відповідні дії, щоб посилити напрямні, що кріплять задні сидіння до підлоги. Крім оснащення моделі 2024 більш міцними напрямними, компанія запропонувала власникам старих Carnival безкоштовно встановити на свої автомобілі нові направляючі. Корейці навіть просили дилерів встановити оновлення на Carnival, з будь-якого приводу привезений в їх сервісний центр.

У нових тестах IIHS з новими направляючими сидінням другого ряду залишилося на місці. Але є й погані новини. KIA Carnival, як і раніше, не зміг показати хороших результатів у краш-тестах IIHS. Внесені виправлення не змінили рейтинг моделі, який за системою оцінок організації залишається «Поганою».

За даними IIHS, каркас безпеки погано витримує зіткнення, а вимірювання засвідчили, що, як і раніше, існує високий ризик травм таза водія і грудей заднього пасажира.

Очікується, що Carnival буде оновлений до 2025 модельного року.

Джерело: iXBT.com
Фото: IIHS

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація