Оновлений кросовер BMW X3 сфотографували під час тестів

Оновлений кросовер BMW X3 сфотографували під час тестів

27 січня 2024
0

Кросовер BMW X3 зразка 2025 року модельного року сфотографували під час дорожніх тестів. Незважаючи на те, що автомобіль був вкритий камуфляжем, дещо про його дизайн можна сказати: він буде виконаний у стилістиці нового BMW X1, представленого минулого року.

Оновлений BMW X3 отримає яскраво виражену решітку радіатора, стрілоподібні фари, новий передній бампер з широким повітрозабірником у нижній частині. Ззаду дещо видозміняться двері багажника, з'являться виразніші ліхтарі, зміниться рамка кріплення номерного знака і з'явиться великий логотип BMW.

У салоні BMW X3 2025 з'явиться цифрова панель приладів з екраном діагоналлю 12,3 дюйма, медіасистема з екраном діагоналлю 14,9 дюйма. Центральний тунель сильно зміниться, на ньому з'явиться новий контролер iDrive.

Щодо силових установок точних даних немає. Одним із базових моторів може стати 2,0-літровий турбований бензиновий агрегат потужністю 255 к.с. Також логічно чекати гібрид з можливістю підзарядки, а в Європі BMW X3 2025 напевно запропонують і з дизельними моторами.

Джерело: iXBT.com
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація