Оновлений кросовер Cupra Formentor помічено на Нюрбургринг

Оновлений кросовер Cupra Formentor помічено на Нюрбургринг

15 липня 2023
0

Оновлений Cupra Formentor вкотре потрапив у поле зору фотошпигунів. Цього разу під час випробувань на гоночній трасі у Нюрбургрингу та з меншою кількістю камуфляжу на кузові. У кросовера на фото плівкою вкриті передня та задня частини кузова.

Зокрема, оновлення стилю в середині циклу принесли Formentor нову решітку радіатора та бампер із великим вентиляційним отвором. Також у кросовера нові, більш тонкі фари з трьома трикутними світлодіодними денними ходовими вогнями. Вперше вони з'явилися на кросовері Cupra Tavascan 2024 року. Загалом оновлений Formentor виглядає агресивніше.

На нових фото у кросовера більше закрита камуфляжем задня частина кузова, ніж на попередніх. Цілком ймовірно, Cupra замінила задні ліхтарі, які й спробували приховати від сторонніх очей. Також на знімках видно чотири патрубки вихлопної системи та спортивний дифузор.

Водночас екстер'єр залишився без змін. Хоча не виключено, що Cupra оновить програмне забезпечення та запропонує нові оздоблювальні матеріали.

Інформації про силовий агрегат нового Formentor немає. Актуальний кросовер укомплектований 2,0-літровим чотирициліндровим мотором потужністю 306 к.с. Також доступна плагін-гібридна модифікація потужністю 241 к.с. із 1,4-літровим двигуном.

Офіційна прем'єра оновленого Cupra Formentor очікується наприкінці цього чи на початку наступного року. Ринковий дебют, імовірно, відбудеться навесні 2024 року.

Виробництво актуального Formentor розпочалося 2020 рокуі. Наразі це найпопулярніша модель бренду. У 2022 році на нього припало 64% продажів Cupra - 97 600 одиниць. Загалом минулого року компанія продала 152 900 автомобілів, і це найкращий результат в історії.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація