Оновлений Suzuki Swift надійшов у виробництво

Оновлений Suzuki Swift надійшов у виробництво

07 грудня 2023
0

Новий Suzuki Swift надійшов у виробництво та виходить на ринок. Компактний хетчбек В-класу показали на автошоу в Токіо в передсерійному виконанні, а тепер стали відомі подробиці серійної версії моделі. Їх опублікували на офіційному сайті Suzuki.

Suzuki Swift шостого покоління зовні не відрізняється від передсерійного прототипу. У нього восьмикутна решітка радіатора та вузькі діодні фари, а боковини прикрашені виштамповками. Ручки задніх дверей більше не заховані в стійках даху. Габарити залишилися на рівні попередника.

Розміри Suzuki Swift 2024:

  • довжина - 3860 мм;
  • ширина - 1695 мм;
  • висота - 1500 мм;
  • колісна база - 2450 мм.

Компонування салону Suzuki Swift знайоме за моделлю минулого покоління. Хетчбек отримав нові прилади (вони більше не розташовані в «колодязях»), а також великий 9-дюймовий тачскрин.

Зокрема, посилено шумоізоляцію та встановлено електронне стоянкове гальмо. У переліку опцій тепер є камери кругового огляду, поліпшена система попередження зіткнень, технології розпізнавання дорожніх знаків і контролю втоми водія.

Suzuki Swift 2024 оснащений новим 1,2-літровим трициліндровим двигуном потужністю 82 к.с. За доплату його можна доповнити 12-вольтною м'якою гібридною установкою на 3,1 к.с.

Новий Suzuki Swift запропоновано з 5-ступінчастою механічною КПП або варіатором, також доступний і повний привід. Пізніше лінійку розширять повноцінний гібрид і заряджений Suzuki Swift Sport.

У Японії продажі Suzuki Swift стартують уже цього місяця за ціною, еквівалентною 11 700 - 15 800 доларам. У Європі модель з'явиться навесні 2024 року та кине виклик Skoda Fabia та Peugeot 208.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація