Оновлений Volkswagen Golf засвітився на першому тизері

Оновлений Volkswagen Golf засвітився на першому тизері

23 грудня 2023
0

Volkswagen Golf дев'ятого покоління вийде на ринок у 2028 році вже як електромобіль. А поки популярному хетчбеку актуальною, восьмої генерації доведеться пережити планове оновлення. Зі слів генерального директора Volkswagen Томаса Шефера, це відбудеться «в якийсь момент» у 2024 році.

Яким він буде, німецький бренд показав у короткому відео, присвяченому результатам 2023 року, що завершується. Зокрема, голова компанії нагадав про запуск таких важливих продуктів, як Tiguan та Passat нового покоління, ID.7 та оновлений ID.3. А наприкінці ролика з'явився оновлений Golf із підсвіченим логотипом бренду на «носі». Такий самий підсвічений логотип, але тільки на кормі був у оновленого Touareg, який дебютував у Європі на початку цього року.

Помічені раніше прототипи оновленого Golf Mk8 мало чим відрізняються від актуального хетчбека, котрий опинився на сьомому місці в рейтингу популярності Dataforce. Тоді як у попередні роки він домінував у європейських чатах продажів. За одинадцять місяців 2023 року європейці придбали 166 304 «Гольфи». Навряд планове оновлення кардинально змінить ситуацію. Особливо з огляду на мінімальні зовнішні зміни. Колишнім залишився й інтер'єр. Єдине нововведення - масивний сенсорний екран, як у Tiguan, Passat та ID.7.

Інформації про оновлений Golf GTI поки немає. Очікується, що він буде доступний виключно з «коробкою передач прямого перемикання» DSG та отримає потужніший мотор. Також Volkswagen оновить топову версію Golf R, яка на окремих ринках пропонується у кузові універсал.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація