Оновився плагін-гібридний кросовер Toyota RAV4 Prime

Оновився плагін-гібридний кросовер Toyota RAV4 Prime

18 жовтня 2023
0

Плагін-гібридний кросовер Toyota RAV4 Prime отримав незначне оновлення та повернуся на більшість ринків після невеликої паузи. Ціни на новинку у США починаються з позначки у 43 440 доларів, що на 350 доларів більше, ніж до рестайлінгу.

Оновлений плагін-гібрид RAV4 Prime у базовій комплектації SE отримав чорні акценти, подвійну вихлопну систему та 18-дюймові колеса з двокольоровим покриттям.

Покупці також знайдуть шкіряне кермо та підігрів передніх сидінь, а атакож функцію електрорегулювання у восьми напрямках у крісла водія. У салоні також знайшлось місце аудіосистемі з шістьма динаміками, а також 8-дюймовій інформаційно-розважальній системі.

Флагманська версія RAV4 Prime XSE оцінена у 47 310 доларів. Її вирізняють вертикальні денні ходові вогні, 19-дюймові колеса та пофарбовані в червоний амортизатори. Модель також пропонує двоколірний екстер'єр, у якому чорний дах поєднується з контрастним кольором кузова.

Оновлення тривають і в салоні, оскільки тканину замінено на оббивку SofTex. Покупці також знайдуть 12,3-дюймову цифрову панель приладів, 10,5-дюймову інформаційно-розважальну систему та аудіосистему JBL з 11 динаміками та сабвуфером. Серед інших особливостей - бездротовий зарядний пристрій для смартфона та дзеркало заднього виду з автоматичним затемненням.

Під капотом нового авто від Toyota знаходиться гібридна силова установка, яка складається з 2,5-літрового бензинового чотирициліндрового двигуна, двох електродвигунів і акумуляторної батареї ємністю 18,1 кВт.год. Завдяки такому налаштуванню повнопривідний кросовер має загальну потужність у 302 к.с., що дозволяє моделі розганятися з місця до 100 км/год за 5,6 секунди та проїжджати до 68 км на електротязі.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація