Opel анонсував недорогі електрокросовери із запасом ходу до 700 км

Opel анонсував недорогі електрокросовери із запасом ходу до 700 км

08 березня 2024
0

Модельний ряд Opel найближчим часом поповнять два нових електрокросовери. Їх презентують до кінця нинішнього року. Електромобілі анонсували на офіційному сайті концерну Stellantis - показали їх силуети під покривалами.

Першим з'явиться новий Opel Frontera. Відроджена модель прийде на зміну Opel Crossland і раніше вже були опубліковані її тизери.

Електрокросовер Opel Frontera буде трохи більшим за попередника - його довжина сягне 4,3 м. Судячи з зображень, у нього високий капот, а передня частина виконана у фірмовій стилістиці Opel Vizor із чорною вставкою між фарами.

Очікується, що новий Opel Frontera 2024 отримає 156-сильну установку із батареєю на 54 кВт.год - як у електричних Corsa та Mokka. Запас ходу складе близько 400 км.

Другим електрокаром буде новий Opel Grandland другого покоління. За даними сайту Carscoops, він запозичить платформу та силові установки в Peugeot e-3008. Це значить, що модель буде доступна у версіях із переднім та повним приводом потужністю від 210 до 320 к.с., а її запас ходу сягне 700 км.

Також не виключено, що кросовери Opel Grandland та Frontera отримають гібридні версії, адже у їх побратимів на цих платформах такі модифікації є.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація