Opel Astra отримав спортивну версію GSe

Opel Astra отримав спортивну версію GSe

28 вересня 2022
0

Лінійку Opel Astra поповнить нова заряджена версія GSe. Автомобіль стане первістком у відродженому сімействі спортивних моделей. Про це повідомляє офіційний сайт концерну Stellantis.

Якщо раніше всі заряджені Opel Astra були бензиновими, GSe отримав плаг-ін гібридну установку. Сумарна віддача 1,6-літрової турбочетвірки й електромотора складає 225 к.с. та 360 Н.м.

Характеристики Opel Astra GSe поки не розголошують, відомо, лише що комбінована витрата палива становить 1,2 л/100 км. Але споріднений Peugeot 308 із такою самою установкою розганяється до 100 км/год за 7,5 с і може проїхати приблизно 60 км на електротязі.

Інженери Opel також доопрацювали підвіску Astra GSe та встановили нові амортизатори. Рульове управління стало гострішим.

Новий Opel Astra GSe доступний не тільки як хетчбек, а й у практичному кузові універсал. Впізнати заряджену версію можна за більш агресивним переднім бампером і 18-дюймовими дисками.

Салон Opel Astra GSe оздоблено алькантарою, а кермо обшите перфорованою шкірою. На педалях з'явилися металеві накладки. Крім того, автомобіль отримав спортивні сидіння з покращеною бічною підтримкою.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація