Opel Corsa відзначила 40-річчя випуском особливої версії

Opel Corsa відзначила 40-річчя випуском особливої версії

20 червня 2022
0

Концерн Stellantis відзначить 40-річчя від початку виробництва Opel Corsa спеціальною версією, присвяченою ювілею моделі. За ці роки модель пережила 6 поколінь, а сумарне виробництво перевищило 14 млн екземплярів Corsa (Vauxhall Nova у Великій Британії). Про це повідомляє пресслужба виробника.

Версія Corsa 40 Years буде виготовлена у кількості 1982 екземплярів, на честь року, коли розпочався випуск моделі. Крім того, у Великій Британії виготовлять ще 1000 електричних хетчбеків Vauxhall Corsa-e Anniversary Edition з правим розташуванням керма.

Новинка буде пофарбована виключно в червоному відтінку «Rekord Red», на честь першого покоління Corsa A. Крім того, вона отримає чорний дах, корпуси дзеркал, облицювання радіатора та фірмові емблеми. Доповнюють вигляд комплект 17-дюймових легкосплавних дисків у чорному глянці із сірими матовими вставками.

В інтер'єрі використовується тканина «шотландка» у стилі ретро, що нагадала про модель Vauxhall Nova SR 80-х років. Цікаво, що в комплекті до машини йтиме комплект носок з аналогічної тканини. На панелі приладів з'явиться плакетка з емблемою на честь 40-річчя.

У стандартній комплектації є LED-фари, підігрів сидінь та керма, інфо-розважальна система з 7-дюймовим дисплеєм та камерою заднього виду, передній та задній паркувальні датчики, а також набір електронних систем допомоги водієві (ADAS).

Opel Corsa 40 Years буде доступна на низці європейських ринків. Електрична версія Vauxhall Corsa-e Anniversary Edition вже доступна для клієнтів за ціною 31 тисячі фунтів ($37953).

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація