Opel випустить новий бюджетний кросовер

Opel випустить новий бюджетний кросовер

16 вересня 2023
0

Opel випустить суперника Renault Duster. Про це пише Autoexpress з посиланням на главу Opel Уве Хохгешурца. Автомобіль стане наступником моделі Crossland та може отримати відроджене ім'я Frontera, під яким у 1990-х роках випускався рамний позашляховик. Однак у новій ітерації Frontera буде не позашляховиком, а невеликим кросовером, покликаним конкурувати з Dacia Jogger і Duster.

Багато подробиць про новий кросовер в Opel поки не розкривають, але про нього можна судити за попередніми заявами глави марки та нещодавнім новинкам. Найімовірніше, відродженому Frontera дістанеться дизайн сучасних моделей марки з фірмовою панеллю Vizor спереду.

Габарити будуть компактними, але варто очікувати значного об'єму багажника, оскільки кросовер позиціюватиметься як сімейний. Також не виключена поява трирядної версії. Усередині напевно з'явиться «кокпіт» Pure Panel c 12-дюймовою цифровою панеллю приладів і 7- або 10-дюймовим дисплеєм мультимедійної системи.

В основу новинки, ймовірно, ляже платформа CMP альянсу Stellantis, а лінійка силових агрегатів буде різноманітною – з бензиновою, гібридною та повністю електричною версіями.

Базовий Frontera може отримати 1,2-літрову «турботрійку» потужністю 99 та 128 к.с.. Альтернативою стануть 48-вольтовий м'який гібридний привід, як у Corsa, та електричний варіант - можливо, зі 134-сильним електромотором і батареєю ємністю 50 кВт.год з паспортним запасом ходу 336 кілометрів. Зарядка з 10 до 80 відсотків займе близько півгодини.

Дебют кросовера має відбутися у першій половині 2024 року.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація