Оприлюднено перші рендерні фото нового Mitsubishi L200

Оприлюднено перші рендерні фото нового Mitsubishi L200

11 липня 2022
0

Напередодні в Мережі було опубліковано перші шпигунські знімки пікапа Mitsubishi L200 нового покоління. Ці фото дозволяють побачити деякі риси майбутньої новинки. Відштовхуючись від цього, незалежні дизайнери порталу «Колеса.ру» уявили, який вид може отримати новий пікап.

Судячи з них, можна дійти невтішного висновку, що екстер'єр Mitsubishi L200 нового покоління отримає суттєві доопрацювання. Найбільше зміниться передня частина машини, яка отримає великі вертикальні радіаторні грати. Головна оптика буде виконана в актуальному стилі бренду: зверху вздовж краю капота знаходяться вузькі сегменти зі світлодіодними ходовими вогнями, а нижче розмістяться основні блоки фар.

Екстер'єр нового L200 стане брутальнішим порівняно з актуальною версією. Ще один характерний елемент зовнішнього вигляду новинки - горизонтальні выштамповки над колісними арками, що заходять на двері.

Модель Mitsubishi L200 нового покоління буде побудована на аналогічній архітектурі, що і Nissan Navara. У моторну гаму автомобіля увійдуть бензинові та дизельні ДВС. Варто зазначити, що лінійка агрегатів буде різнитися в залежності від ринку збуту. Також очікується, поява гібридної модифікації, що підзаряджається.

Джерело: UAMotors

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація