Оприлюднено офіційне відео доступного семимісного кросовера Citroen

Оприлюднено офіційне відео доступного семимісного кросовера Citroen

16 квітня 2024
0

З'явилися нові тизери Citroen C3 Aircross другого покоління. Презентація моделі відбудеться 18 квітня, а поки на офіційному Youtube-каналі Citroen опублікували відео з автомобілем.

У короткому ролику можна розгледіти, що новий Citroen C3 Aircross кардинально змінився і став більш «позашлязовим» на вигляд. Його рубаний дизайн з високим капотом і С-подібними фарами витриманий у стилістиці нового Citroen C3.

Кросовер Citroen C3 Aircross стане аналогом представленого недавно Opel Frontera. Автомобіль підросте одразу на 17 см (до 4,32 м у довжину), збільшать і його кліренс.

Більші розміри зроблять новий Citroen C3 Aircross суттєво просторішим всередині. Модель запропонують у версіях на 5 і 7 місць. У салоні встановлять цифровий щиток приладів і великий тачскрін.

В основі Citroen C3 Aircross 2024 лежатиме архітектура Small Car Platform. Кросовер запропонують у 156-сильній електричній версії із запасом ходу 400 км та в гібридному варіанті з 1,2-літровим 100-сильним турбомотором та 48-вольтною «м'якою» установкою.

Новий Citroen C3 Aircross надійде у продаж із другої половини 2024 року. Модель цьогоріч з'явиться і в Україні.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація